Σώος εντοπίστηκε την Τρίτη ο 4χρονος Άγγελος, που εξαφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας κοντά στον Ηλεκτρικό Σταθμό της Κηφισιάς.

Το Χαμόγελο του Παιδιού κινητοποιήθηκε άμεσα και άρχισε μεγάλη επιχείρηση με την αστυνομία για τον εντοπισμό του 4χρονου. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού ο μικρός είναι ασφαλής και καλά στην υγεία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις 17/11/15 βρέθηκε στην Αθήνα, ο Άγγελος Κ. 4 ετών ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 16/11/2015 από την περιοχή της Κηφισιάς και είναι ασφαλής και καλά στην υγεία του.

Το Χαμόγελο Του Παιδιού θα βρεθεί κοντά στον Άγγελο για οτιδήποτε θα χρειαστεί και θέλει να ευχαριστήσει το πλήθος τον συνανθρώπων μας για την ευαισθητοποίησή του και το ενδιαφέρον που έδειξαν καθώς και τη διάθεσή τους να βοηθήσουν στην εύρεση του παιδιού.

Σημαντικό ρόλο στην εύρεση του ανήλικου έπαιξε η συντονισμένη κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας.  Ο Οργανισμός το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».