Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από το σπίτι όπου έχασε τη ζωή της η 70χρονη γυναίκα στο χωριό Πόντη Βασιλικής, μετά τον φονικό σεισμό της Λευκάδας που σημειώθηκε σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το lefkadatoday.gr, η άτυχη γυναίκα, η Σπυριπούλα Βούζα, γεννημένη το 1945, βρήκε τραγικό θάνατο όταν ένας βράχος καταπλάκωσε το σπίτι και την σκότωσε.

Ο άνδρας της αφηγείται τι συνέβη και η γυναίκα του βρήκε αυτόν τον τραγικό θάνατο. 

Βρισκόμασταν μαζί με τη γυναίκα μου και τον 20χρονο εγγονό μου, στην είσοδο του σπιτιού. Η σύζυγός μου φοβήθηκε ότι ίσως κάποια πέτρα ή κάποιο λιθάρι αποκολληθεί από το βουνό και σκέφθηκε να μπει μέσα στο σπίτι. Όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Τη στιγμή που η γυναίκα μου μπήκε μέσα στο σπίτι, απρόσμενα ακούσθηκε ένας δυνατός κρότος και ένας τεράστιος βράχος έριξε τον τοίχο, την πόρτα, τραυμάτισε θανάσιμα τη γυναίκα μου στο κεφάλι, άνοιξε μεγάλη τρύπα στον απέναντι τοίχο του σπιτιού και σταμάτησε την καταστροφική του πορεία σε κάποια δένδρα στην αυλή.

Στην οικογένεια Βούζα ο πόνος είναι βουβός. Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν όλα όσα συνέβησαν στις 9.10 το πρωί. Από θαύμα σώθηκε ο 20χρονος νεαρός εγγονός της.