Στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου την Πέμπτη ο Πανούσης

Στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου την Πέμπτη ο Πανούσης

Στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, προκειμένου να καταθέσει για τις καταγγελίες περί απειλών κατά της ζωής του, θα προσέλθει την Πέμπτη ο Γιάννης Πανούσης

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει κληθεί από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δ. Δασούλα, προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο των δύο προκαταρκτικών ποινικών ερευνών που διέταξε την περασμένη Παρασκευή η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, μετά τις καταγγελίες του κ. Πανούση περί απειλών κατά της ζωής του, αλλά και την μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει η κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Κουτζαμάνη προς αντιεισαγγελέα του ΑΠ, με την οποία ζητούσε να αναζητήσει στοιχεία από τη δικογραφία ή να ανασύρει τη δικογραφία σε περίπτωση που αυτή έχει τεθεί στο αρχείο, αναφορικά με το περιστατικό της κατάληψης στη Νομική και τον τραυματισμό του κ. Πανούση. Η συγκεκριμένη παραγγελία δεν μπορεί να εκτελεστεί, γιατί η επίμαχη δικογραφία έχει τεθεί στο αρχείο και δεν μπορεί να ανασυρθεί, καθώς τα όποια πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα πιθανά να είχαν διαπραχθεί, έχουν παραγραφεί, λόγω παρέλευσης της 5ετίας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο