Στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, προκειμένου να καταθέσει για τις καταγγελίες περί απειλών κατά της ζωής του, θα προσέλθει την Πέμπτη ο Γιάννης Πανούσης

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει κληθεί από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δ. Δασούλα, προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο των δύο προκαταρκτικών ποινικών ερευνών που διέταξε την περασμένη Παρασκευή η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, μετά τις καταγγελίες του κ. Πανούση περί απειλών κατά της ζωής του, αλλά και την μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει η κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Κουτζαμάνη προς αντιεισαγγελέα του ΑΠ, με την οποία ζητούσε να αναζητήσει στοιχεία από τη δικογραφία ή να ανασύρει τη δικογραφία σε περίπτωση που αυτή έχει τεθεί στο αρχείο, αναφορικά με το περιστατικό της κατάληψης στη Νομική και τον τραυματισμό του κ. Πανούση. Η συγκεκριμένη παραγγελία δεν μπορεί να εκτελεστεί, γιατί η επίμαχη δικογραφία έχει τεθεί στο αρχείο και δεν μπορεί να ανασυρθεί, καθώς τα όποια πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα πιθανά να είχαν διαπραχθεί, έχουν παραγραφεί, λόγω παρέλευσης της 5ετίας.