Αναβάλλεται για τις 19:00 της ερχόμενης Τρίτης 24 Νοεμβρίου η προγραμματισμένη για αύριο επίσημη εορταστική φωταγώγηση της Αθήνας. Ο λόγος της αναβολής είναι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει ανακοινώσει για αύριο το απόγευμα στο Σύνταγμα η ΑΔΕΔΥ.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αθηναίων τονίζει ότι με την απόφαση αυτή «δείχνει εμπράκτως το σεβασμό του στην απόφαση της ΑΔΕΔΥ».

Την Τρίτη από τις 5.30μμ δύο τμήματα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων θα ξεκινήσουν ταυτοχρόνως, από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλ. Κοτζιά) και το σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι, για να συναντηθούν στην πλατεία Συντάγματος και να υποδεχθούν τον κόσμο δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα και πλημμυρίζοντας το κέντρο με μουσική.

Στις 7 μμ η Big Band του δήμου Αθηναίων με τον Σάκη Ρουβά, σε μια ειδική εμφάνιση και ρεπερτόριο, θα συνοδεύσουν με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους την επίσημη φωταγώγηση της πόλης και του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος. Θα συμμετάσχει η νεανική χορωδία του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης.