current views are: 2

19 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση07:18

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στην Ελληνογαλλική σχολή Αγ. Παρασκευής (φωτό)

Στην εκκένωση του σχολείου Ελληνογαλλική σχολή Αγίας Παρασκευής προχώρησαν οι αρχές έπειτα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας. 

Δημοσίευση 07:18’
αρθρο-newpost

Στην εκκένωση του σχολείου Ελληνογαλλική σχολή Αγίας Παρασκευής προχώρησαν οι αρχές έπειτα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας. 

Στην εκκένωση του σχολείου Ελληνογαλλική σχολή Αγίας Παρασκευής προχώρησαν οι αρχές έπειτα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας, το οποίο τελικά αποδείχθηκε πως επρόκειτο για φάρσα. 

Έπειτα από το απειλητικό τηλεφώνημα νωρίς το πρωί της Πέμπτης και συγκεκριμένα στις 8.15 ενημερώθηκαν άμεσα οι αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γαλλικής πρεσβείας πράγματι υπήρξε απειλητικο τηλεφώνημα στις 8.15 το πρωί. Τα παιδιά όπως αναφέρει η ανακοίνωση είναι σε ασφαλές σημείο και η αστυνομία ερευνά όλους τους χώρους. Όπως επισημαίνεται η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και δεν χρειάζεται να σπεύσουν οι γονείς να παραλάβουν τα παιδιά τους. 

 

 

Le Lycée franco-hellénique “Eugène Delacroix” a fait l’objet d’une alerte à la bombe ce matin à 8h15. Les bâtiments ont …

Posted by Ambassade de France en Grèce – Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα on Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Το τηλεφώνημα αποδείχθηκε τελικά φάρσα και οι μαθητές επέστρεψαν κανονικά στις τάξεις τους. 

 

 

 

Τηλεφώνημα για βόμβα στην Ελληνογαλλική Σχολή : ολοκλήρωση του αστυνομικού ελέγχου. Επρόκειτο για μη-βάσιμη προειδοποίηση. Οι μαθητές επιστρέφουν στις τάξεις τους. Η ημέρα συνεχίζεται κανονικά.

Posted by Ambassade de France en Grèce – Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα on Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

 


σχετικα αρθρα