Για μία ακόμη χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, βρέθηκε στο πλευρό των χιλιάδων μικρών και μεγάλων δρομέων, που έδωσαν το παρών στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση που φέτος σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών με 43.000 δρομείς.

Εδώ και 18 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, το επίσημο νερό του Μαραθωνίου της Αθήνας, μοιράζεται τον ενθουσιασμό των αθλητών και ενισχύει τη σημαντική προσπάθειά τους.

Ανάμεσα στους αθλητές του φετινού Μαραθωνίου, ήταν και περισσότεροι από 380 εργαζόμενοι των εταιρειών του Συστήματος της Coca-Cola (Coca-Cola και Coca-Cola Τρία Έψιλον). Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ φρόντισε τόσο για την ενυδάτωση όλων των δρομέων, μέσω των σταθμών ανεφοδιασμού που τοποθετήθηκαν σε στρατηγικά σημεία της διαδρομής, όσο και για την υποστήριξη και την εμψύχωση τους! H μπάντα των πνευστών έδινε το ρυθμό στο ύψος του Πολεμικού Μουσείου, ενώ κύματα δροσιάς υποδέχονταν τους δομείς των 5 και 10 χιλιομέτρων που περνούσαν κάτω από την αψίδα δροσιάς του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ. Παράλληλά, η ομάδα εμψύχωσης, οι ξεχωριστοί Hi5, έδωσαν ώθηση τους δρομείς στα τελευταία μέτρα της διαδρομής τους, προτρέποντάς τους να συνεχίσουν, με σφυρίγματα, εμψυχωτικά συνθήματα, και κάνοντας hi5 μαζί τους! Στο τέλος της διαδρομής, τα φλας άστραψαν στο χώρο των χορηγών, με το κάδρο όπου όλοι οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να αποθανατίσουν τη μοναδική στιγμή μετά τον τερματισμό!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, πιστό στη δέσμευσή του για την προστασία του περιβάλλοντος, δεν θα μπορούσε να μη δώσει τον παλμό και στην ανακύκλωση όλων των συσκευασιών που χρησιμοποιήθηκαν από τους αθλητές κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου της Αθήνας. . Η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola, σε συνεργασία με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και το Powerade υποστηρίζουν το εθελοντικό πρόγραμμα συλλογής και ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιών που υλοποιεί το Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο. Φέτος, με 135 εθελοντές και 350 κάδους σε όλη τα σημεία των διαδρομών, συλλέχθηκαν περισσότερα από 300.000 μπουκάλια νερό, σημειώνοντας ένα ακόμα ρεκόρ για τη διοργάνωση!

με 135 εθελοντές και 350 κάδους σε όλη τα σημεία των διαδρομών, συλλέχθηκαν περισσότερα από 300.000 μπουκάλια νερό, σημειώνοντας ένα ακόμα ρεκόρ για τη διοργάνωση!

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Με σταθερή παρουσία για πάνω από 25 χρόνια το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά το 1989. Προϊόν της Coca – Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6x1,5lt και 12x500ml). Tο 2005 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml), Το 2006, λάνσαρε επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση.

Με προσανατολισμό την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει με δράσεις τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον.

www.avragreen.gr

www.facebook.com/avragreen.gr

www.youtube.com/avragreen