Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας από την Κομοτηνή όπου βρίσκεται για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, σε ερώτηση για την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε απόψε στο σπίτι του ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, την χαρακτήρισε «ως αποτέλεσμα στοχοποίησης που υφίσταται τους τελευταίους μήνες ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης».

«Το μήνυμα που στέλνω είναι, ότι η δημοκρατία και η κυβέρνηση δεν εκβιάζονται. Και ούτε τα μέλη αυτής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα υποκύψουν στις όποιες απειλές δέχονται», ανέφερε σε υψηλούς τόνους ο ίδιος.

Στην δήλωσή του ο κ. Κουίκ επισημαίνει ότι «κάποιοι θα πρέπει να αντιληφθούν, ότι δεν θα εξουσιάζουν την διακυβέρνηση της χώρας και δεν θα την καθορίζουν με κομματικοπολιτικές και επιχειρηματικές ντιρεκτίβες».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έκλεισε οριστικά τον μεταπολιτευτικό κύκλο, όπου τα συμφέροντα, η διαφθορά, τα πάσης φύσεως «συμβόλαια», καθόριζαν την πορεία του τόπου κυρίως τις πολύ τελευταίες δεκαετίες.

Είμαι βέβαιος, ότι το συντομότερο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα συλλάβει τους θρασύδειλους δράστες ή πληρωμένους εκτελεστές», καταλήγει στην δήλωση του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.