Στα δίχτυα των αρχών έπεσε 44χρονος ο οποίος παριστάνοντας ότι ήταν τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερος, έβαζε τα ανήλικα θύματά του να του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες και παρόμοιο πορνογραφικό υλικό.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του μετά την καταγγελία μητέρας και της 13χρονης κόρης της στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με την οποία τον περασμένο Ιούλιο την πλησίασε άγνωστος, που της συστήθηκε ως 21χρονος, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά από συνομιλίες που είχαν το χρονικό διάστημα που ακολούθησε, η ανήλικη του απέστειλε γυμνές φωτογραφίες της, ενώ παράλληλα ξεκίνησε να συνομιλεί μαζί του και τηλεφωνικά.

Μετά την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών η αστυνομία διαπίστωσε ότι ο 44χρονος είναι ο διαχειριστής του επίμαχου προφίλ και ότι στο κινητό του τηλέφωνο υπήρχε αποθηκευμένη επαφή της 13χρονης καθώς και οι φωτογραφίες που του είχε στείλει το κορίτσι αλλά και συνομιλίες με σεξουαλικό περιεχόμενο, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και με διαφορετικά προφίλ ατόμων-χρηστών. Κατά την έρευνα της αστυνομίας βρέθηκε επίσης πλήθος φωτογραφιών άλλων ανήλικων.

Ο 44χρονος, με τις κατηγορίες για πορνογραφία ανηλίκων, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.