current views are: 3

26 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση15:12

Αυτός είναι ο 40χρονος με εκατοντάδες αρχεία παιδικής πορνογραφίας

Τα στοιχεία του 40χρονου που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες για παιδική πορνογραφία, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Δημοσίευση 15:12’
αρθρο-newpost

Τα στοιχεία του 40χρονου που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες για παιδική πορνογραφία, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Τα στοιχεία του 40χρονου που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες για παιδική πορνογραφία, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

Πρόκειται για τον Νικόλαο Αποστολίδη του Αλεξάνδρου και της Καλλιόπης, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. η δημοσιοποίηση των στοιχείων του, για διάστημα έξι μηνών(μέχρι 23-05-2016),σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την δραστηριότητα του κατηγορούμενου παρακαλούνται να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τηλεφωνικά στον αριθμό 111 88 ή στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( e – mail ) στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Στο μεταξύ χθες η αστυνομία  ανακοίνωσε ακόμα μια σύλληψη για παιδική πορνογραφία,  μετά την καταγγελία μητέρας και της 13χρονης κόρης της στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με την οποία τον περασμένο Ιούλιο την πλησίασε άγνωστος, που της συστήθηκε ως 21χρονος, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά από συνομιλίες που είχαν το χρονικό διάστημα που ακολούθησε, η ανήλικη του απέστειλε γυμνές φωτογραφίες της, ενώ παράλληλα ξεκίνησε να συνομιλεί μαζί του και τηλεφωνικά.


σχετικα αρθρα