Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για την διαλεύκανση του φρικτού περιστατικού στην Αίγινα, όπου χθες βράδυ μια 71χρονη και ο ανιψιός της βρέθηκαν σχεδόν απανθρακωμένα σε σπίτι στην Αίγινα, με την αστυνομία τώρα να εκτιμά ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου και να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο δράστης και θύματα να γνωρίζονταν μεταξύ τους. 
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τοπικό αστυνομικό τμήμα της περιοχής ειδοποιήθηκε χθες βράδυ από γείτονες ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει στη συγκεκριμένη κατοικία.

'Αμεσα, έσπευσε στο σημείο δύναμη της αστυνομίας όπου διαπίστωσε ίχνη παραβίασης της κεντρικής πόρτας και μικρής έκτασης πυρκαγια, ενώ μέσα στην κατοικία κείτονταν νεκρά δύο άτομα νεκρά που έφεραν εγκαύματα.

Στο σημείο έσπευσε και δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας με ένα όχημα και τρεις άνδρες, η οποία ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς η φωτιά είχε σβήσει.

Η κατοικία στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν αναστατωμένη, ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας και μάλιστα οι αξιωματικοί επισημαίνουν ότι υπάρχει περίπτωση δράστης και θύματα να γνωρίζονται από πριν. 

Εξάλλου, ευρήματα μέσα στο σπίτι και στην κατάσταση που βρέθηκαν τα πτώματα ενισχύουν αυτή την πιθανότητα, καθώς τα πτώματα είναι καμμένα από την επάνω μεριά του σώματός τους και η γυναίκα βρέθηκε μετα εσώρουχά της και μια φόρμα η οποία ήταν κατεβασμένη έως τον αστράγαλο.