Στις 19/12 αρχίζουν οι εξετάσεις για την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης

Στις 19/12 αρχίζουν οι εξετάσεις για την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης

Το τριήμερο 19-21 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ, θα διενεργηθεί το πρώτο στάδιο του 24ου διαγωνισμού εισαγωγής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Την πρώτη μέρα (Σάββατο) οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν από τις 11:00 έως τις 13:00 στο διαγνωστικό αντικείμενο Οργάνωση και Λειτουργία του Κράτους, την Κυριακή τις ίδιες ώρες στην Μικροοικονομική και Δημόσια Οικονομική και τη Δευτέρα από τις 19:00 έως τις έως 20:00 στις Γνώσεις και Δεξιότητες.

Οι υποψήφιοι πρέπει να βρίσκονται στους χώρους των εξεταστικών κέντρων μία ώρα νωρίτερα, έχοντας μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, ενώ απαγορεύεται να έχουν στις αίθουσες των εξετάσεων βιβλία, σημειώσεις, μικροϋπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και διορθωτικό.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν 1.874 άτομα που υπέβαλαν ηλεκτρονικά και κατέθεσαν σχετική δήλωση συμμετοχής, ενώ οι αιτήσεις άλλων 9 ατόμων απορρίφθηκαν μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών και την επικύρωση του σχετικού πίνακα των υποψηφίων από την ΚΕΕ.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο