Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με τον 56χρονο που ασελγούσε επί δύο χρόνια σε ένα 9χρονο κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη, καθώς στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι το παιδί τον προκαλούσε και ότι ο ο πατέρας της μικρής ήταν γνώστης όσων συνέβαιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ''Εθνους'', μάλιστα, ο ίδιος εμφάνισε βίντεο, όπου εμφανίζεται να κρατά το παιδί στα πόδια του, να το χαϊδεύει και να το φιλάει και ο πατέρας του να προτρέπει το εννιάχρονο κορίτσι να ενδώσει στις απεχθείς του ορέξεις.

Στην απολογία του 56χρονος άντρας παραδέχτηκε ότι ασελγούσε στο παιδί εδώ και δύο χρόνια, ενώ αρνείται την κατηγορία του βιασμού.

Εκτός από το επίμαχο βίντεο, ο άντρας κατείχε υλικό άγριας παιδικής πορνογραφίας, αλλά και δικά του βίντεο, που είχε τραβήξει σε παιδικές χαρές της Θεσσαλονίκης, όπου φαίνονται παιδιά με τις μητέρες τους.

Η 9χρονη έμενε με τη μητέρα της στην ίδια πολυκατοικία με τον δράστη, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον πατέρα της, ο οποίος επίσης κατάγεται από τη Γεωργία, για τον λόγο αυτό και η μικρή πήγαινε συχνά στο διαμέρισμά του.

Οπως υποστήριξε ο δικηγόρος του, συχνά οι δυο άντρες έπιναν μαζί, ο δράστης βοηθούσε οικονομικά την οικογένεια, ενώ η καταγγελία των γονιών της έγινε όταν ο 56χρονος σταμάτησε να τους βοηθά και να τον προμηθεύει αλκοόλ.