Ένα ακόμη Hellenic SUP CUP empowered by FRULITE OnTheGo ολοκληρώθηκε! Μετά από τους τέσσερις αγώνες που πραγματοποιήθηκαν μέσα στη χρονιά στην Άνδρο, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα και στη Λούτσα, οι αθλητές έδωσαν ραντεβού στην Κόρινθο, για τον πιο μεγάλο και εντυπωσιακό αγώνα της χρονιάς.

Περισσότεροι από 150 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συγκεντρώθηκαν στον Ισθμό της Κορίνθου όπου τους καλωσόρισε το FRULITE OnTheGo για να αναμετρηθούν και να πραγματοποιήσουν το πέρασμα της ιστορικής διώρυγας, μήκους 6.343 μέτρων. Παρά το τσουχτερό κρύο και τους δυνατούς βοριάδες, ο καιρός δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στο σκοπό τους να διασχίσουν το ιστορικό κανάλι. Η Διώρυγα Κορίνθου είναι μοναδική στον κόσμο και λίγοι έχουν την ευκαιρία να την διασχίσουν με SUP.

Νικητές αναδείχθηκαν στην κατηγορία ανδρών οι: Γιώργος Φράγκος (– 14’0’’) και Δημήτρης Απαλαγάκης (12’6’’) και στην κατηγορία γυναικών οι: Κωνσταντίνα Κονταρίνη (14’0’’) και Μικαέλα Γιασουμή ( 12’6’’). Οι νικητές πήραν το χρυσό εισιτήριο για το Παρίσι καθώς έχουν το δικαίωμα να διαγωνιστούν στο μεγάλο Πανευρωπαϊκό Αγώνα Nautic Paris Sup Crossing 2015 που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου.

Οι TheGreatBoarders και το FRULITE OnTheGo, το φρουτοποτό που χαρίζει ενέργεια φυσικά, ήταν εκεί, «εφοδιάζοντας» με την απαραίτητη φυσική ενέργεια τους αθλητές που διαγωνίστηκαν και έζησαν την μοναδική εμπειρία της όρθιας σανιδοκωπηλασίας, τόσο στον τελικό του Ισθμού της Κορίνθου όσο και στις υπόλοιπες περιοχές όπου έλαβε χώρα το πρωτάθλημα.

Για περισσότερες πληροφορίες και αποτελέσματα για τον αγώνα στον Ισθμό Κορίνθου πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρωτάθλημα Hellenic SUP CUP πατήστε εδώ