Παράνομη αποθήκη που χρησιμοποιούσαν για εργαστήριο επεξεργασίας και εμφιαλώσεως αλκοολούχων εντόπισαν άνδρες του ΣΔΟΕ στην Ηλιούπολη
 
Στον συγκεκριμένο χώρο κατασχέθηκαν 1.527 φιάλες αλκοολούχων ποτών, 975 λίτρα αλκοολούχου ποτού χύμα για τα οποία δεν προέκυψε βάσει φορολογικών στοιχείων η νόμιμη εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια, πλήθος αυτοκόλλητων ετικετών ομοιωμάτων γνωστών ποτών, μηχανή εμφιάλωσης, θερμοπίστολο αποκόλλησης ετικετών, πλυστικό μηχάνημα φιαλών και ένα μοτοποδήλατο που αναζητείται ως κλεμμένο. 
 
Ταυτόχρονα σε έρευνες που διενεργήθηκαν άλλα έτερα κλιμάκια υπαλλήλων της Υπηρεσίας σε παρακείμενες επιχειρήσεις χονδρικής εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών και σε επιχείρηση εμπορίας ποτών στον Άγιο Δημήτριο κατασχέθηκαν 2.967 φιάλες αλκοολούχων ποτών για τις οποίες δεν προέκυψε η νόμιμη εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια και ένα αυτοκίνητο μάρκας MERCEDES CLK 200 που και αυτό αναζητείτο ως κλεμμένο. Παρελήφθησαν φορολογικά στοιχεία εκδόσεως εισαγωγικής εταιρίας ποτών με έδρα την Θεσσαλονίκη, της οποίας ερευνάται η νόμιμη λειτουργία.
 
Από την Υπηρεσία έγιναν πέντε προσαγωγές ενώ  συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν δύο άτομα τα οποία οδηγήθηκαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο άτομα τα οποία διέφυγαν της σύλληψης κατά την διάρκεια της αυτόφωρης διαδικασίας.