Την απαίτηση για μεταφορά της δίκης της Χρυσής Αυγής σε κατάλληλο χώρο εκτός Κορυδαλλού διατύπωσε για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, τονίζοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση, θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις. 
 
Ο κ. Κασιμάτης υπογράμμισε ότι ενώ υπήρχε δέσμευση από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης για μεταφορά της δίκης τον Σεπτέμβριο σε νέα δικαστική αίθουσα στο Εφετείο Αθηνών, που κατασκευάστηκε και δαπανήθηκαν χρήματα γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, εντούτοις το θέμα εξακολουθεί να παραπέμπεται στις καλένδες.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο:

Η δίκη συνεχίζεται επτά μήνες τώρα στον Κορυδαλλό, με συνέπειες στην καθημερινή ζωή της πόλης και κυρίως της πρόσβασης των μαθητών στα 11 γειτονικά σχολεία, τους αθλητικούς χώρους και τους Παιδικούς Σταθμούς. 

Μάλιστα, ο δήμος Κορυδαλλού, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα και η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) καλούν σε συγκέντρωση- ενημέρωση για τους επτά μήνες από την έναρξη της δίκης, την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 7 μ.μ στην αίθουσα του Σινέ Παράδεισος, Αγ. Γεωργίου και Ζάππα 4, Κορυδαλλός, με ομιλητές συνηγόρους της πολιτικής αγωγής, τον δημοσιογράφο Δημήτρη Ψαρρά, την δημοσιογράφο Ελευθερία Κουμάντου εκ μέρους του Παρατηρητηρίου "Golden Dawn Watch" και τον Πέτρο Κωνσταντίνου συντονιστή ΚΕΕΡΦΑ. Χαιρετισμό θα απευθύνει επίσης ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης.