Οι “Imam Baildi”, επιστρέφουν στην αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη, μετά την ασφυκτικά γεμάτη συναυλία του περασμένου Μαρτίου, με νέο υλικό στις αποσκευές τους.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου θα δώσουν μία μοναδική και άκρως...εορταστική παράσταση στο Fix Factory of Sound με ανανεωμένο πρόγραμμα και σε αναμονή του πολυαναμενόμενου live album του συγκροτήματος από το οποίο έδωσαν στη κυκλοφορία το κλασικό πλέον “Πόσο λυπάμαι”.

Όσον αφορά το νέο υλικό όμως, πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε και ο νέος δίσκος του δημιουργού του smash hit “Disco Partizani”, Shantel με τίτλο “Viva Diaspora”, στον οποίο οι Imam Baildi συμμετέχουν με δύο κομμάτια, ένα εκ των οποίων το ξεσηκωτικό “The Streets where the Kids Have fan”.

Η νοσταλγική γοητεία της Ρένας Μόρφη, η εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka, η βαλκανική ζεστασιά του Γιάννη Δίσκου και οι στιβαρές πενιές του Αλέξη Αραπατσάκου, Λάμπη Κουντουρόγιαννη πλαισιωμένες από την παραγωγική μαεστρία των αδελφών Φαληρέα, υπόσχονται μία βραδιά μοναδική!

Πριν τους “Imam Baildi”, θα εμφανιστεί ο Αργύρης Λούλατζης ένας ταλαντούχος τραγουδοποιός της νέας γενιάς, που έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες όπως ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Ψαραντώνης και πλήθος εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στηρίζει έμπρακτα την μεγάλη συναυλία των Imam Baildi. Οι σπουδαστές του Τομέα Ηχοληψίας & Μουσικής Τεχνολογίας, θα συμμετάσχουν ενεργά στην προετοιμασία – εγκατάσταση του εξοπλισμού και την υποστήριξη της συναυλίας, στο πλευρό των έμπειρων και καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου ενώ οι σπουδαστές Φωτογραφίας θα αναλάβουν τη φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς!

Πότε; Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 Που; Fix Factory of Sound (26ης Οκτωβρίου 15, τηλέφωνο κρατήσεων: 2310500670) Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21.30 Ώρα έναρξης: 22.30

Αποκλειστικά για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ (με την επίδειξη της σπουδαστικής τους ταυτότητας): Προπώληση 8 ευρώ από την Musicland Records (Ticket House) : Μητροπόλεως 102, Θεσσαλονίκη

Ακούστε τη live έκδοση του “Πόσο λυπάμαι” 

Ακούστε τη συνεργασία των “Imam Baildi” με τον Shantel 

Ακούστε το ντουέτο του Αργύρη Λούλατζη με τον Μίλτο Πασχαλίδη