Νέο παραλήρημα από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων, Αμβρόσιο, μέσα σε 24 ώρες, με αιχμή το σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ξαναχτύπησε μέσα από το blog του, χαρακτηρίζοντας εκ νέου τους ομοφυλόφιλους αποβράσματα της κοινωνίας, ενώ κάνει… δώρο στην κυβέρνηση ένα κείμενο από το βιβλίο «Το φως της Αρχαίας Ελλάδος», που αναφέρεται στην ομοφυλοφιλία.

Κάνει λόγο για «ηθικά καταστρεπτικό έργο της κυβέρνησης που νομιμοποιεί το γάμο των ομοφυλοφίλων», οδηγώντας τους ενάρετους ανθρώπους «να τρέχουν, για να κρυφτούν πλέον στα έγκατα της γης»:

Με χαρά σας παραδίδουμε στη συνέχεια ένα βαθυστόχαστο κείμενο του κ. Δ. Δ. Λιακόπουλου από το βιβλίο του «Το φως της Αρχαίας Ελλάδος», που αναφέρεται στην ομοφυλοφιλία. Προσφέρεται στην Κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία με υπό ψήφιση Νόμο επιχειρεί να νομιμοποιήσει τον γάμο των .....ομοφυλοφίλων! Ας συνεχίσει, λοιπόν, το ηθικά καταστρεπτικό της έργο με το να νομοθετήσει περαιτέρω την νομιμοποίηση της χρήσεως ναρκωτικών, την πολυγαμία, την ελεύθερη συμβίωση, την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων παιδιών, την μοιχεία, την κλοπή και τόσων άλλων αθλιοτήτων της ανθρώπινης ψυχής! Γιατί όχι; Έχει πολλά ακόμη να κάμει αυτή η Κυβέρνηση , έτσι ώστε τελικά οι άνθρωποι του υποκόσμου, τα αποβράσματα της Κοινωνίας, να βγούν στην επιφάνεια, έχοντας ψηλά το κεφάλι, οι δέ έντιμοι και ενάρετοι άνθρωποι της Κοινωνίας να τρέχουν, για να κρυφτούν πλέον στα έγκατα της γής ώς ........μη φυσιολογικοί άνθρωποι!