Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΟΙΝΩΝ Α.Ε, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής κρασιού με ισχυρή εξαγωγική δραστηριότητα σε 35 χώρες της υφηλίου, υποστήριξε την εκδήλωση «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», συνοδεύοντας γευστικά την βραδιά με τα φρέσκα κρασιά ΛΕΥΚΟΣ ΚΥΚΝΟΣ και ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ.

Στην εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η Direction Business Network, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, βραβεύθηκαν οι επιχειρήσεις οι οποίες τα τελευταία χρόνια της κρίσης στην Ελλάδα κατόρθωσαν όχι μόνο να επιβιώσουν, αλλά και να παραμείνουν κερδοφόρες και να αναπτυχθούν.

 

Παρευρέθησαν περισσότερα από 300 άτομα από το χώρο των επιχειρήσεων, των θεσμικών φορέων, της ακαδημαϊκής και της δημοσιογραφικής κοινότητας, περιελάμβανε ενδιαφέρουσες ομιλίες και συζητήσεις, με βασικό άξονα το motto «H Επιχειρηματικότητα - Μοναδικός Πυλώνας Ανάπτυξης», σε μια προσπάθεια να αναδειχθεί η σημασία της στήριξης των υγιών επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της προσπάθειας επανεκκίνησης της εγχώριας οικονομίας.

Στο αποκορύφωμα της βραδιάς, βραβεύθηκαν επιχειρήσεις του ιδιωτικού αλλά και του δημόσιου τομέα, οι οποίες τα τελευταία πέντε χρόνια της οικονομικής ύφεσης (2010-2014), παρουσίασαν τη μεγαλύτερη αθροιστική κερδοφορία (κέρδη προ φόρων), με τα στοιχεία να προέρχονται από την ετήσια έκδοση «Οι ισχυροί της ελληνικής οικονομίας - 2015», που κυκλοφόρησε από την Direction Business Network.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τo βραβείο τους παρέλαβαν οι ακόλουθες επιχειρήσεις:

Δημόσιος Τομέας: ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, ΕΥΔΑΠ

Ιδιωτικός Τομέας: Cosmote, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Jumbo, Folli Follie Group, ΜΕΤΚΑ, Αττική Οδός, Καρέλια Καπνοβιομηχανία, Άλφα-Βήτα Βασιλόπουλος, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Nestlé Ελλάς, Άκτωρ, Hellenic Duty Free Shops, Βic BΙΟΛΕΞ, Ι. & Σ. Σκλαβενίτης, Αεροπορία Αιγαίου, ΒΙΑΝΕΞ, METRO, ΕΛΒΑΛ, Βιοϊατρική, Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, ΓΡ. Σαράντης, Πλαίσιο Computers, Autohellas (Hertz), Παυλίδης ΑΕ Μάρμαρα-Γρανίτες, Pharmathen, Σάνη, Toyota Ελλάς, Oteglobe, Τιτάν Τσιμέντων, Αττικές Διαδρομές.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του ΣΕΒ. Χρυσός χορηγός ήταν η DIS. Χορηγοί ήταν οι εταιρείες AB Bασιλόπουλος, ΒΙΑΝΕΞ, Genesis Pharma, Interamerican, Nestlé, ΝΑΙ Ηellas, Wedia και Leaseplan. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν τα μέσα του ΔΟΛ Το Βήμα, ΒΗΜΑgazino και tovima.gr. Χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας ήταν οι ιστοσελίδες Euro2day, ΒusinessNews.gr και advertising.gr και Χορηγός τηλεοπτικής επικοινωνίας το κανάλι SBC. Επίσης την εκδήλωση στήριξαν οι εταιρείες Future Models (Απονομές) και Σάμινθος (Δημιουργός Βραβείων).


TAGS