Μια αρκετά μεγάλη – για την εποχή – ποσότητα κάνναβης εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, όπου σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου χθες, συνέλαβαν έναν 42χρονο για καλλιέργεια και κατοχή με σκοπό την διακίνηση καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.

Οι αστυνομικοί που κινήθηκαν χθες μεθοδικά σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατάφεραν να εντοπίσουν αργά το μεσημέρι όχι μόνο τον δράστη αλλά και τις «κρυψώνες» που φύλασσε τις ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες, φέρεται κιόλας να καλλιεργούσε.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου με τον διοικητή, Νίκο Βαρουξή και σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, κατάφεραν να εντοπίσουν τα ναρκωτικά και παρελκόμενα αντικείμενα, σε οικίες που είχε νοικιάσει ο 42χρονος σε περιοχές της Βάρδας, της Κουρούτας και στην πατρική του οικία στην περιοχή της Αμαλιάδας.

Χθες από νωρίς το πρωί, οι έρευνες για τους αστυνομικούς απέδωσαν «καρπούς» και μάλιστα ποσότητα αποξηραμένης και ημίχλωρης κάνναβης και αποσπασμάτων αυτής βάρους περίπου 12,7 κιλών. Οκτώ κιλά περίπου ημίχλωρης κάνναβης εντοπίσθηκαν στην πατρική οικία του δράστη στην Αμαλιάδα ενώ φυτικά αποσπάσματα αποξηραμένης και ημίχλωρης κάνναβης βάρους 4,7 κιλών περίπου σε οικία που είχε νοικιάσει από τον Μάιο του 2015 στην περιοχή της Κουρούτας.