Με κάταγμα στο πόδι κατέληξε ένας 50χρονος φύλακας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας ο οποίος νωρίς το πρωί δέχθηκε επίθεση από τέσσερις άνδρες οι οποίοι ήθελαν ιατρική βοήθεια αλλά ο φύλακας τους ενημέρωσε πως ή θα έπρεπε να περιμένουν ή να μεταβούν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» το οποίο εφημέρευε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7 το πρωί στον χώρο των επειγόντων περιστατικών όπου έφτασαν τέσσερις άνδρες, ηλικίας 19, 20, 27 και 28 ετών, ένας εκ των οποίων έφερε τραύμα στο χέρι.

Στην προτροπή του φύλακα είτε λοιπόν να περιμένουν να πάει η ώρα 8 προκειμένου να ξεκινήσει η εφημερία στο Ρίο ή να μεταβούν στο άλλο νοσοκομείο της πόλης οι τέσσερις νεαροί, σύμφωνα με την αστυνομία αλλά και τοπικά μέσα ενημέρωσης, ξεκίνησε καυγάς που κατέληξε σε τραυματισμό του φύλακα.

Έτσι συνελήφθησαν οι τέσσερις άνδρες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του TheBest στην Πάτρα οι δύο εξ' αυτών είναι φοιτητές που διαμένουν στην φοιτητική εστία και έχουν υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια μέθης. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τέσσερα άτομα κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και διατάραξη οικιακής ειρήνης.