current views are: 7

15 Δεκεμβρίου 2015
Δημοσίευση17:55

Συλλαλητήρια κατά των προαπαιτούμενων από ΑΔΕΔΥ – ΠΑΜΕ

Συλλαλητήριο πραγματοποίησε η ΑΔΕΔΥ ενάντια στην ψήφιση του νομοσχεδίου που τα προαπαιτούμενα και συγκεκριμένα για το νέο μισθολόγιο.

Δημοσίευση 17:55’

Συλλαλητήριο πραγματοποίησε η ΑΔΕΔΥ ενάντια στην ψήφιση του νομοσχεδίου που τα προαπαιτούμενα και συγκεκριμένα για το νέο μισθολόγιο.

Συλλαλητήριο πραγματοποίησε η ΑΔΕΔΥ ενάντια στην ψήφιση του νομοσχεδίου που τα προαπαιτούμενα και συγκεκριμένα για το νέο μισθολόγιο.

«Το νέο μισθολόγιο – φτωχολόγιο κινείται απόλυτα στη μνημονιακή επιταγή σκληρής και παρατεταμένης λιτότητας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με το μισθολόγιο του 2011 και συνέχισε η Κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. Η ψήφιση των περικοπών του προϋπολογισμού για μισθούς και συντάξεις για το 2016 πριν λίγες ημέρες στη Βουλή ήταν προειδοποιητική για το τι θα επακολουθήσει», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της.

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ, που ξεκίνησε από την πλατεία Ομονοίας. Το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε ενάντια στο νέο πακέτο μέτρων με τα προαπαιτούμενα που συζητείται στη Βουλή.

Το παρών είχε δώσει νωρίτερα και ο γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος δήλωσε: 

Και τα σημερινά προαπαιτούμενα, που έχουν έρθει με νομοσχέδιο στη βουλή, με διαδικασίες fast track και αυτά που έρχονται τις επόμενες μέρες και κυρίως από το νέο χρόνο, δείχνουν το μοναδικό δρόμο που είναι υποχρεωμένος να βαδίσει ο λαός μας, το εργατικό – λαϊκό κίνημα, η νεολαία της πατρίδας μας, δηλαδή να αντισταθεί, να ξεσηκωθεί, να κάνει αγώνα συνεχή, διαρκείας, με αιτήματα ενάντια στη σαπίλα του συστήματος, ενάντια στην ΕΕ και τις κυβερνήσεις που τους υπηρετούν εδώ στην Ελλάδα, για να ανοίξει ο δρόμος έτσι ώστε να ζήσουν καλύτερα ο λαός μας και τα παιδιά μας.


σχετικα αρθρα