Σύγχυση επικρατεί ως προς τη μεταφορά των μεταναστών από το γήπεδο του Ταε Κβο Ντο, στο γήπεδο του Χόκεϊ στο Ελληνικό, καθώς μεγάλος αριθμός τους έφυγε προς άγνωστες κατευθύνσεις. 

Παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να βρίσκεται σε εξέλιξη η μεταφορά τους, οι περισσότεροι έφυγαν από το χώρο στο Φάληρο νωρίς το πρωί χωρίς καμία συνοδεία και κατευθύνθηκαν προς άγνωστες κατευθύνσεις. 

Αυτή τη στιγμή στο κλειστό του Φαλήρου έμειναν περίπου 200 άτομα.  Σημειώνεται εξάλλου πως στο στρατόπεδο της Κορίνθου μεταφέρθηκαν με κλούβες των ΜΑΤ περίπου 100 μετανάστες από το κλειστό του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο. Πρόκειται κυρίως για Μαροκινούς και άτομα που ενέχονται σε ποινικά αδικήματα.

Στο μεταξύ, όπως έγινε σήμερα γνωστό, η κυβέρνηση σκοπεύει να ανοίξει δύο παλιά στρατόπεδα ως χώρους φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών. 

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με διαταγή που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλάζει το καθεστώς του υπηρεσιακού εγγράφου που προσφέρει άδεια παραμονής στην Ελλάδα για 30 ημέρες στους μετανάστες που προέρχονται από Αλγερία, Μαρόκο και Τυνησία.

Από εδώ και πέρα Τυνήσιοι, Μαροκινοί και Αλγερινοί θα συλλαμβάνονται και θα οδηγούνται στα Κλειστά Κέντρα κράτησης.