current views are: 8

18 Δεκεμβρίου 2015
Δημοσίευση07:56

Στον ανακριτή οι δολοφόνοι του 75χρονου στη Φθιώτιδα – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Συγκλονισμένη είναι η Φθιώτιδα από το άγριο έγκλημα στον Καραβόμυλο, αλλά και από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του «τρίδυμου», που σήμερα το πρωί απολογείται ενώπιον της Ανακρίτριας Λαμίας.

 

Δημοσίευση 07:56’

Συγκλονισμένη είναι η Φθιώτιδα από το άγριο έγκλημα στον Καραβόμυλο, αλλά και από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του «τρίδυμου», που σήμερα το πρωί απολογείται ενώπιον της Ανακρίτριας Λαμίας.

 

Συγκλονισμένη είναι η Φθιώτιδα πό το άγριο έγκλημα στον Καραβόμυλο, αλλά και από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του «τρίδυμου», που σήμερα το πρωί απολογείται ενώπιον της Ανακρίτριας Λαμίας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το βράδυ του Σαββάτου (21/11) η οικιακή βοηθός άφησε τον σύντροφό της να φυλάει τα δυο τους παιδιά και μαζί με τον τρίτο της παρέας, υποψήφιο κουμπάρο της, πήγαν στο Καραβόμυλο για να σκοτώσουν τον 75χρονο. Τον πήρε μάλιστα και τηλέφωνο για να δει αν είναι μόνος στο σπίτι, ενώ μαζί της κουβαλούσε μαχαίρι από το σπίτι της,  όμως την τελευταία στιγμή έκανε πίσω, αφού «δίστασε», όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ο «κουμπάρος» επιβεβαίωσε το γεγονός, όμως είπε ότι δεν προχώρησε το σχέδιο του Σαββάτου γιατί υπήρχε κόσμος στο σπίτι του 75χρονου.

Γύρισαν σπίτι το ξανακουβέντιασαν και με τον σύντροφο της 31χρονης και αποφάσισαν να πάνε την επόμενη ημέρα και οι τρεις μαζί. Μάλιστα η 31χρονη φώναξε μια γνωστή της να της φυλάξει τα παιδιά, αφού ήθελε να πάει μια «επίσκεψη», όπως της είπε χαρακτηριστικά.

Το πρωί της Δευτέρας η δολοφόνος τηλεφώνησε στη νταντά και της είπε αν ρωτηθεί από την αστυνομία να μην πει ότι το βράδυ της Κυριακής τη φώναξε για να κρατήσει τα παιδιά και ότι δεν έλειψε καθόλου από το σπίτι.

Πως έγινε το φονικό

Το τρίδυμο των δολοφόνων το βράδυ της Κυριακής πήγε στον Καραβόμυλο αποφασισμένο να σκοτώσει. Λίγο μετά τις 10:00΄ και αφού δεν υπήρχε κανείς γύρω από το σπίτι η οικιακή βοηθός χτύπησε την πόρτα.

Ο παππούς σηκώθηκε με την πατερίτσα για να της ανοίξει, όταν αναγνώρισε τη φωνή της. Με το που άνοιξε την πόρτα δέχθηκε μπουνιά στο πρόσωπο από τον κουμπάρο και έπεσε κάτω. Ο 75χρονος άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Η 31χρονη πήρε ένα μαξιλάρι και το έβαλε στο πρόσωπο για να τον φιμώσει, ενώ ο 42χρονος σύντροφός της άρχισε να τον χτυπάει με το μαχαίρι.

Από τα δυνατά και απανωτά χτυπήματα το μαχαίρι έσπασε και τα έβαλε με τη γυναίκα του για το ψευτομάχαιρο που είχε πάρει από το σπίτι. Όση ώρα αυτός μαχαίρωνε τον παππού οι άλλοι δυο έψαχναν για τα λεφτά. Έβγαλαν και έσπασαν το κλειδωμενο συρτάρι, όπου εκεί πίστευαν ότι ο 75χρονος είχε 80 – 90 χιλιάδες ευρώ, αλλά απογοητεύτηκαν.

Τελικά βρήκαν και πήραν περίπου 3.500 ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν μεταξύ τους, ενώ η οικιακή βοηθός πήρε και κάποιες χρυσές αλυσίδες – καδένες του παππού.

Στο δρόμο της επιστροφής “ξεφορτώθηκαν” το σπασμένο μαχαίρι, τα αιματοβαμμένα γάντια και αργότερα έκαψαν και τα ρούχα του 42χρονου που είχαν γεμίσει επίσης αίματα.

Στο σπίτι το βράδυ έγινε χαμός, όταν ο 42χρονος έβριζε τη γυναίκα του και τον κουμπάρο του γιατί δεν έψαξαν καλά για να βρουν τα πολλά λεφτά που είχε κρυμμένα στο σπίτι ο Κώστας Ζήσης.

«Μου πείραξε το παιδί – Μου είχε προτείνει να παντρευτούμε»

Μια άλλη διάσταση δίνει στο κίνητρο της δολοφονίας η οικιακή βοηθός, κάτι που άφησε να εννοηθεί και η δικηγόρος της κ. Νάντια Γώγουλου. Η 31χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι τον σκότωσαν από εκδίκηση γιατί προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος της μόλις 3,5 ετών κόρης της. «Είχε προσπαθήσει να πειράξει και μένα αλλά εγώ σαν μεγάλη γυναίκα ήξερα να αμυνθώ. Όταν όμως τον είδα να προσπαθεί να πειράξει το κοριτσάκι μου θόλωσα. Το είπα στον άντρα μου και αποφασίσαμε να τον σκοτώσουμε. Μαζί μας συμφώνησε και ο κουμπάρος όταν του είπαμε τι έγινε…» φέρεται να είπε η 31χρονη οικιακή βοηθός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 75χρονος μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο από τροχαίο φιλοξενήθηκε στο σπίτι της 31χρονης στη Λαμία για περισσότερο από ένα μήνα. Μάλιστα όταν πήγε στον Καραβόμυλο της είπε να πάει και αυτή μαζί του με τα παιδιά να μείνει μόνιμα ” Μου ζήτησε να αφήσω τον άντρα μου και να πάω να ζήσω μαζί του με τα παιδιά και να με παντρευτεί με πολιτικό γάμο…” υποστήριξε η 31χρονη.

Για αποκαλύψεις με ευαίσθητα δεδομένα είχε μιλήσει και η δικηγόρος της οικιακής βοηθού κ. Νάντια Γώγουλου, χωρίς όμως να πει περισσότερα, αφού όπως δήλωσε ότι έχει να πει θα το πει στις ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές.

Τι λέει ο ποινικολόγος Γιώργος Δούμας από την πλευρά της οικογένειας του θύματος.

«Σε περιπτώσεις και αδικήματα όπου υπάρχει αίμα πρέπει να περισσεύει ο σεβασμός και πάνω απ΄όλα η σιωπή και η μετάνοια…», δηλώνει ο Γιώργος Δούμας τονίζοντας ότι είναι δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου να χαράσσει την υπερασπιστική του γραμμή, χωρίς όμως να υπερβαίνει τα εσκαμμένα.


σχετικα αρθρα