current views are: 4

18 Δεκεμβρίου 2015
Δημοσίευση10:50

Ο Δήμος Πάτρας ζητά πίσω από εκδότη… 30.000 ευρώ εξαιτίας οικονομικού λάθους

Αγωγή κατά γνωστής εφημερίδας της Πελοποννήσου κατέθεσε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, μετά από ένα γεγονός που ζημίωσε τον δήμο κατά 30.000 ευρω. 

Δημοσίευση 10:50’

Αγωγή κατά γνωστής εφημερίδας της Πελοποννήσου κατέθεσε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, μετά από ένα γεγονός που ζημίωσε τον δήμο κατά 30.000 ευρω. 

Αγωγή κατά γνωστής εφημερίδας της Πελοποννήσου κατέθεσε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, μετά από ένα γεγονός που ζημίωσε τον δήμο κατά 30.000 ευρω. 

Όπως αναφέρει το patranews.gr και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας  «ΓΕΓΟΝΟΤΑ», Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, φέρεται να κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό έντυπου μέσου ενημέρωσης της Πάτρας, το ποσό των 30.000 ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν την τραπεζική συναλλαγή να έγινε από λάθος. Δηλαδή, αντί να κατατεθούν τα χρήματα σε λογαριασμό για τον οποίο προορίζονταν, κατατέθηκαν σε λογαριασμό του έντυπου μέσου, χωρίς λόγο.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του Οργανισμού φέρεται να ζήτησαν να επιστραφούν τα χρήματα από τον «λάθος» αποδέκτη, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε να τα επιστρέψει.

Οι πληροφορίες θέλουν τον δήμαρχο να επικοινώνησε δύο φορές με τον εκδότη της εφημερίδας, αλλά δεν κατάφερε να επιλύσει το ζήτημα και προχώρησε στην αγωγή. 

Το γεγονός αυτό, έχει προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στο εσωτερικό της Δημοτικής Αρχής, αλλά και έντονη ανησυχία για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Δημοτικοί κύκλοι εκτίμησαν, ότι πρέπει να κατατεθεί αγωγή σε βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας που δεν επιστρέφουν τα χρήματα, ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι πρέπει να γίνει και έρευνα σε βάθος, για να διαπιστωθεί η «αθωότητα» του λάθους, ή αν υποκρύπτεται πίσω από αυτό, κάτι άλλο πιο σοβαρό.

Η δημοτική αρχή της Πάτρας επιβεβαίωση την είδηση, όπως και το γεγονός ότι έχει κατατεθεί αγωγή.