Νέο ραντεβού για όγδοη ημέρα έδωσαν και την Τετάρτη  στην πλατεία Συντάγματος, αλλά και σε πολλές άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, εκατοντάδες μοτοσικλετιστές πέρασαν από την Βουλή και με σημαίες, μαρσαρίσματα και κορναρίσματα, εξέφρασαν με τον δικό τους τρόπο την αγανάκτησή τους. Φαίνεται πάντως, πως η προχτεσινή μαζική διαδήλωση των Αγανακτισμένων «τρόμαξε» τους βουλευτές οι οποίοι την Τετάρτη… σχόλασαν νωρίς.


Ο αποκλεισμός της Βουλής την Τρίτη κράτησε για τρεις ώρες από 300 διαδηλωτές αιφνιδίασε τους βουλευτές που παρακολουθούσαν αποσβωλομένοι,προβληματισμένοι και ανήσυχοι. Το προαύλιο της Βουλής γέμισε στις 9.30 το βράδυ από βουλευτές που είχαν εγκλωβιστεί. Σε μια παρέα στα σκαλιά καθόντουσαν ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο Κώστας Τζαβάρας, ο Γρηγόρης Αποστολακος και ο Κώστας Γείτονας.

«Η δημοκρατία που φοβάται δεν είναι δημοκρατία» είπε φανερά προβληματισμένος ο κ. Τζαβάρας. «Εγώ λέω να βγούμε κανονικά από την είσοδο της Βασιλίσσης Σοφίας. Τι έγινε και αν μας αποδοκιμάσουν, θα δείξουμε ότι δεν φοβόμαστε» απαντησε ο Γρηγόρης Αποστολάκος. Εκείνη την ώρα περνούσε από μπροστά ο Πρόεδρος της Βουλής. Ο Κώστας Γείτονας τον φώναξε και του είπε : «Πρόεδρε μόνο τα τανκς είχαν κλείσει τη Βουλή , κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για τα αποψινά».

Πολλοί διαδηλωτές διανυκτέρευσαν και την Τρίτη το βραδύ στις 25 σκηνές που έχουν στηθεί στην πλατεία Συντάγματος, ενώ ο παλμός αναμένεται να μην λείψει ούτε από αυτή την συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων», ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μέγαλη προσέλευση πολιτών.