Ένας 55χρονος από τον Σκινέ Χανιών δολοφόνησε την ηλικιωμένη μητέρα του και στη συνέχεια έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr,  η ιατροδικαστική εξέταση της σορού της άτυχης 77χρονης γυναίκας αποκάλυψε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το βράδυ της Δευτέρας ο 55χρονος μητροκτόνος και αυτόχειρας στον Σκινέ Χανίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο 55χρονος χτύπησε περισσότερες από 40 φορές με το μαχαίρι την ηλικιωμένη μητέρα του. Να σημειωθεί, ότι το πτώμα της τελευταίας έφερε πολλαπλά τραύματα σε όλο το σώμα και στο κεφάλι ακόμη και στην περιοχή της καρδιάς. Αυτό που εξίσου εντοπίστηκε ήταν μια μεγάλη μαχαιριά στην περιοχή του λαιμού, που εκτιμάται πως ο 55χρονος την έκανε, αφού η μητέρα του είχε πέσει νεκρή.

Αμέσως μετά τη διάπραξη του φόνου και όντας σε κατάσταση αμόκ, ο άνδρας πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, καταλήγοντας νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.