Διαστάσεις αστικού θρύλου τείνει να λάβει η περίπτωση του αστυνομικού Π.Τ που στις 6 Ιουλίου του 2007 είχε δεχτεί άνανδρη επίθεση απο 30 κουκουλοφόρους σε συναυλιακό χώρο στο Παλαιό Φάληρο. Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει viral ένα κείμενο, που διακινείται στο διαδίκτυο και υποστηρίζει πως «έσβησε αθόρυβα ο 24χρονος αστυνομικός».  

Η "είδηση" κοινοποιήθηκε απο εκατοντάδες χρήστες του Facebook, τα σχόλια των πολιτών οργισμένα, ακόμη και πολιτικά πρόσωπα την ανήρτησαν, μόνο που η αλήθεια δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Ο 24χρονος τότε αστυνομικός μαζί με έναν συνάδελφό του, είχαν κυνηγηθεί ενώ εκτελούσαν υπηρεσία για την αποφυγή επεισοδίων, 30 άτομα τους χτυπούσαν με μανία, κατα την συμπλοκή οι δράστες, πέταξαν τον αστυνομικό απο ύψος δύο ορόφων με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Έκτοτε ο άτυχος αστυνομικός βρίσκεται σε μόνιμη διαθεσιμότητα ενώ όσοι γνωρίζουν την υπόθεση σημειώνουν πως "απο την δολοφονική εκείνη επίθεση και μετα το μυαλό του 24χρονου βρίσκεται σε παιδικό στάδιο, περπατάει, κινείται αλλά μπορεί να κάνει μόνο απλές εργασίες".

Αμφιβόλου προελεύσεως ιστολόγια έχουν αναπαράγει κατα καιρούς την "είδηση" του θανάτου του, το έκαναν το 2008, το 2010 και το 2013. Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική απο αυτήν που "πλασάρουν" τα ανυπόγραφα κείμενα, δυστυχώς ο σεβασμός την ζωή και την οικογένεια του θύματος έρχονται σε δεύτερη μοίρα όταν πρόκειται να πουλήσουν κάποιοι ένα "ωραία ψέμα" που θα προκαλέσει την οργή και "σιωπηλές αντιδράσεις".