current views are: 3

25 Δεκεμβρίου 2015
Δημοσίευση06:32

Ο καιρός του τριημέρου των Χριστουγέννων

Χριστούγεννα στην πόλη, τα χωριά και στους -κατά τα άλλα- χειμερινούς προορισμούς με ήλιο και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Δημοσίευση 06:32’

Χριστούγεννα στην πόλη, τα χωριά και στους -κατά τα άλλα- χειμερινούς προορισμούς με ήλιο και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Χριστούγεννα στην πόλη, τα χωριά και στους -κατά τα άλλα- χειμερινούς προορισμούς με ήλιο και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Τα χιονοδρομικά κέντρα δεν θα δούν… άσπρη μέρα φέτος, ωστόσο με καλή διάθεση και παρέα, θα περάσουν ένα ανοιξιάτικο (από άποψη καιρού) τριήμερο.

Αναλυτική πρόγνωση για τις ημέρες των Χριστουγέννων:

Παρασκευή 25-12-2015 Χριστούγεννα

Καιρός: Τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: Στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση στα βόρεια. Παγετός κατά τόπους τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

 

Σάββατο 26-12-2015 και Κυριακή 27-12-2015

Καιρός: Τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το Σάββατο. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι της Κυριακής.

Θερμοκρασία: Σε μικρή περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα το Σάββατο. Παγετός κατά τόπους τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

 

Δευτέρα 28-12-2015 και Τρίτη 29-12-2015

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τα νότια.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση από το μεσημέρι της Τρίτης.

Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο τη Δευτέρα. Παγετός κατά τόπους τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.


σχετικα αρθρα