Αν αγάπη είναι να προσφέρεις, η αγάπη του Ομίλου σχολών μόδας PANSiK για τη μόδα και το design βρήκε την καλύτερή της έκφραση στη μοναδική γιορτή που διοργάνωσε στο Noel!

Στον 1ο όροφο του NOEL, ο Όμιλος σχολών μόδας PANSiK συγκέντρωσε αγαπημένα αντικείμενα από επώνυμους που βρίσκονται στο χώρο της μόδας & του design και όχι μόνο για ένα χριστουγεννιάτικο bazaar τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στα παιδικά χωριά SOS και στην «Αγκαλιά». Στυλίστες, φωτογράφοι, σχεδιαστές, fashion bloggers και influencers επέλεξαν ένα αγαπημένο τους κομμάτι και το δώρισαν στον Όμιλο σχολών μόδας PANSiK δημιουργώντας έτσι μία μοναδική έκθεση, με την επιμέλεια της Σάντυ Καραγιάννη, και που ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο από την απήχηση που είχε σε όλους.

Για δύο ημέρες, το bazaar καλωσόρισε όλους εκείνους που θέλησαν να βοηθήσουν και να στηρίξουν την πρωτοβουλία του Ομίλου σχολών μόδας PANSiK, αλλά και να αποκτήσουν αγαπημένα κομμάτια.

To Bianco Nero αλλά και τα γλυκά εδέσματα από το Troufa Bread & Chocolate συνόδευσαν τους παρευρισκομένους, δίνοντας τη δική τους χριστουγεννιάτικη πινελιά στην εκδήλωση.