Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 10η συνεχή χρονιά το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου. Σκόρπισε χαμόγελα κι αισιοδοξία στους μαθητές του Σχολείου, στους γονείς τους και στους επισκέπτες του, και το πιο σημαντικό, σε μια περίοδο που μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας έχει πληγεί σε βαθμό πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της χώρας μας, θα προσφέρει ανακούφιση σε πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Φέτος τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου στηρίζουν το MDA ΕΛΛΑΣ-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΕΥΡΟΜΥΪΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ και άλλους φορείς και οργανισμούς με ανθρωπιστική κατεύθυνση.

Το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου πλαισίωσε τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά με ένα πλήθος από καλλιτεχνικές παραστάσεις, αθλητικές δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια στρατηγικής και δεξιοτήτων και πολλές άλλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Στο πλευρό των Εκπαιδευτηρίων και του MDA ΕΛΛΑΣ βρέθηκαν προσωπικότητες του καλλιτεχνικού, του αθλητικού χώρου και καταξιωμένοι επαγγελματίες.

Στη «Χριστουγεννιάτικη Συναυλία» η γνωστή performer Nίνα Λοτσάρη συνόδεψε τη χορωδία του Σχολείου μαζί με κουαρτέτο πνευστών και εγχόρδων σε κλασικές και jazz χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Ο Pajtim Kasami ήρθε στο Σχολείο για να γνωρίσει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, η γνωστή και αγαπητή Μυρσίνη Λαμπράκη ξεδιπλώνοντας τα μυστικά της μαγειρικής της τέχνης, ο Μάκης Τσόκας από τους «Κηπουρούς του Mega», o Mέμος Μπεγνής, ο Πάνος Αμαραντίδης και πολλοί άλλοι.