Σπείρα που εισήγαγε και διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκκαϊνης απο την Δυτική Ευρώπη στην χώρα μας εξάρθρωσε η δίωξη ναρκωτικών. Κατσχέθηκαν 8.975 κοκαίνης αξίας 400.000 ευρώ, συνελήφθησαν 3 υπήκοοι Αλβανίας και ένας Έλληνας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν ακόμη 2 περίστροφα, 95 φυσίγγια, 29.900 ευρώ ενώ κατασχέθηκαν 3 αυτοκίνητα, 11 ταμπλετ και ένα φορτηγό. Τα μέλη της σπείρας έφερνε τα ναρκωτικά απο την Ολλανδία με φορτηγό, το οποίο οδηγούσε ένας 45χρονος Έλληνας. Αρχηγοί ήταν οι τρεις Αλβανοί.

Την περασμένη Τρίτη οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του λιμενικού στην Πάτρα  και  εντοπίσθηκε, κατά την άφιξή του στο λιμένα,  προερχόμενο από Ανκόνα Ιταλίας, φορτηγό όχημα, έμφορτο με νόμιμο φορτίο φαρμάκων,  που οδηγούσε ο 45χρονος και είχε κρύψει στην καμπίνα του οχήματος τα  8.975  γραμμάρια κοκαΐνης.

Τα ναρκωτικά τα είχε παραλάβει απο έναν 24χρονο Αλβανό κοντά στα σύνορα Βελγίου- Ολλανδίας. Ταυτόχρονα με τη σύλληψη του 45χρονου στην Πάτρα, συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές των Αθηνών Καλλιθέα, Ηλιούπολη, Παγκράτι και τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που πρόκειται για τρείς  υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 24, 28 και 39 ετών.