Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και όχι στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού άφησε την τελευταία του πνοή χθες ο 75χρονος κρατούμενος των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Δικαιοσύνης, ο συγκεκριμένος αντιμετώπιζε χρόνια αναπνευστικά προβλήματα και για το λόγο αυτό τον τελευταίο καιρό πηγαινοέρχονταν από το νοσοκομείο των φυλακών στον «Ευαγγελισμό».

Μετά από χρόνια ταλαιπωρία, κατέληξε χθες από βαρύ πνευμονολογικό επεισόδιο. 

Χθες, σύμφωνα με τον λογαριασμό Κολαστήριο Κορυδαλλού αυτή τη φορά ένας 75χρονος που είχε καταδικαστεί για ακάλυπτες επιταγές άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο των φυλακών. 

Ωστόσο, αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από εργαζομένους στις φυλακές, ενώ η επίσημη πληροφόρηση από το υπουργείο Δικαιοσύνης έδειξε τον «Ευαγγελισμό» ως το νοσοκομείο στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή ο κρατούμενος. 

Ενέργειες για να βελτιωθεί η κατάσταση

Η δημοσιότητα που πήρε τον τελευταίο καιρό η κατάσταση στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού έχει οδηγήσει στο να γίνουν κάποια βήματα βελτίωσης.

Από το υπουργείο Δικαιοσύνης τονίζουν ότι γίνονται ενέργειες τόσο για την ενίσχυση του νοσοκομείου με προσωπικό, όσο και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης.