current views are: 5

30 Δεκεμβρίου 2015
Δημοσίευση13:19

Βραβείο καινοτομίας στη «Χρυσή Ζύμη»

Η Μπάρμπα Στάθης τιμήθηκε με το Βραβείο Καινοτομίας για τη Χρυσή Ζύμη και τη νέα κατηγορία προϊόντων των κατεψυγμένων κρουασάν που λάνσαρε πρόσφατα.

Δημοσίευση 13:19’

Η Μπάρμπα Στάθης τιμήθηκε με το Βραβείο Καινοτομίας για τη Χρυσή Ζύμη και τη νέα κατηγορία προϊόντων των κατεψυγμένων κρουασάν που λάνσαρε πρόσφατα.

Η Μπάρμπα Στάθης τιμήθηκε με το Βραβείο Καινοτομίας για τη Χρυσή Ζύμη και τη νέα κατηγορία προϊόντων των κατεψυγμένων κρουασάν που λάνσαρε πρόσφατα. Η ξεχωριστή διάκριση απονεμήθηκε στη Μπάρμπα Στάθης στο πλαίσιο της τελετής που οργάνωσε ο ΣΒΒΕ για τα «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος 2015».

Η Χρυσή Ζύμη έχοντας ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης την καινοτομία και τη δημιουργικότητα, ήταν η πρώτη εταιρεία στην ελληνική αγορά που λάνσαρε κατεψυγμένες πίτες και πιτάκια έτοιμα για ψήσιμο και οδήγησε έτσι στη δημιουργία της κατηγορίας των έτοιμων κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.

Στο πλαίσιο της έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων που καλύπτουν την ανάγκη των καταναλωτών για ποικιλία και νέες γεύσεις και που συγχρόνως δημιουργούν νέες τάσεις στην ελληνική αγορά, η Χρυσή Ζύμη προχώρησε στο λανσάρισμα της κατηγορίας των κατεψυγμένων συσκευασμένων Croissants βουτύρου για ψήσιμο στο σπιτικό φούρνο κατευθείαν από την κατάψυξη, βασισμένη σε αυθεντική γαλλική συνταγή και χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά.

Mε αφορμή τη βράβευση, η κα Αγάπη Παπαδοπούλου, Marketing Director της Μπάρμπα Στάθης, δήλωσε: «Η βράβευση αυτή είναι διπλά τιμητική για τη Χρυσή Ζύμη και τη Μπάρμπα Στάθης. Αφενός, γιατί επιβραβεύει την προσήλωσή μας στην καινοτομία που αποτελεί οδηγό της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας για περισσότερα από 45 χρόνια και αφετέρου, γιατί αναγνωρίζει τη συμβολή μας στην οικονομική ζωή της Βορείου Ελλάδας, της περιοχής που έχουμε συνδέσει άρρηκτα με τη δράση μας και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτό. Στη Μπάρμπα Στάθης και στη Χρυσή Ζύμη επιμένουμε στις αξίες της ποιότητας και της προσφοράς στον καταναλωτή στηρίζοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία».

Με το βλέμμα στο μέλλον, η Χρυσή Ζύμη έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση της ως ηγέτη στην αγορά κατεψυγμένων ζυμών, αλλά και στην καρδιά των καταναλωτών, με ισχυρή δέσμευση να παράγει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και μοναδικής γεύσης.


σχετικα αρθρα