Ράγισαν καρδιές σήμερα το μεσημέρι στην κηδεία της 4χρονης Μελίνας από την Κρήτη, η οποία έχασε τη Δευτέρα της ζωή της μετά από επιπλοκή σε επέμβαση για ''κρεατάκια'' .

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία της Νεάπολης, όπου βρίσκεται το σπίτι της μικρής, αποχαιρέτησε το μικρό αγγελούδι, που ο άδικος θάνατος του έχει συγκλονίσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα ολόκληρη την Ελλάδα.

Συγγενείς και φίλοι έδωσαν το παρών στην κηδεία της μικρής, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Μεγάλης Παναγίας στη Νεάπολη, εκφράζοντας την οδύνη τους για τον άδικο χαμό του μικρού κοριτσιού. 

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή το πρωί, όταν η 4χρονη Μελίνα εισήχθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργείο για «κρεατάκια».

Η μικρή πέρασε κανονικά από προεγχειρητικό έλεγχο όπου, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα.

Την Δευτέρα το άτυχο κοριτσάκι εισάγεται για το προγραμματισμένο χειρουργείο για «κρεατάκια» με τους γιατρούς να προχωρούν στην αφαίρεσή τους και στην τοποθέτηση σωλήνων στα αυτιά.

Κατά την διάρκεια της ανάνηψης η 4χρονη Μελίνα παρουσίασε επιπλοκές με τους γιατρούς να την διασωληνώνουν ξανά και να την μεταφέρουν σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο ΠΑΓΝΗ.

Πηγή φωτό: www.cretapost.gr