Απότομα κόπηκε το νήμα της ζωής ενός νέου ανθρώπου, στις 4 σήμερα το απόγευμα,  στον Βόλο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, λόγω ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε νταλίκα που ήταν σταθμευμένη στα δεξιά του δρόμου.

Το αυτοκίνητο, μάρκας Skoda Octavia, που οδηγούσε ο άτυχος 41χρονος κατευθυνόταν προς Λάρισα και στο ύψος πρατηρίου βενζίνης, στην οδό Λαρίσης, (μεταξύ του περιφερειακού και του κοιμητηρίου «Κούκος») και πιθανόν λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να χάσει την επαφή του με το δρόμο.

Όπως μεταδίδει το magnesianews αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ταχύτητα, αλλά στο σημείο εκείνο, που ο δρόμος είναι καρμανιόλα, πάτησε σε λακκούβα με νερό, με αποτέλεσμα να χάσει την πρόσφυση, να κάνει τρεις περιστροφές και στη συνέχεια με ταχύτητα να καρφωθεί με το πίσω μέρος, σε σταθμευμένο στα δεξιά του δρόμου φορτηγό.

Αμέσως ενημερώθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, το ΕΚΑΒ και η Τροχαία, που πήγαν επί τόπου και μετά τον απεγκλωβισμό που έγινε, διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος οδηγός, αν και φορούσε ζώνη ασφαλείας, έχασε τη ζωή του.