Άστατος θα παραμείνει ο καιρός και σήμερα, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρά άνοδο, ωστόσο οι χιονοπτώσεις θα επιμείνουν στη Θράκη και στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Στην Αττική οι λίγες νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 μέχρι 15 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, κυρίως μετά το μεσημέρι και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 μέχρι 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά και τις ημιορεινές περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν τα δυτικά. Στη Θράκη θα εκδηλωθεί αρχικά χιονόνερο ή χιόνι και χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και γρήγορα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα ανατολικά 6 μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς και στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη, κατά τόπους, 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές, κυρίως το απόγευμα και τα βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς και στα βόρεια, κατά τόπους, 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 με 6 βαθμούς και βαθμιαία 7 μποφόρ.

Στην Κρήτη και τις Κυκλάδες οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, αλλά ο καιρός θα βελτιωθεί πολύ γρήγορα. Το βράδυ θα εκδηλωθούν και πάλι τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά μέχρι και 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, αλλά γρήγορα θα βελτιωθεί ο καιρός. Από το βράδυ θα εκδηλωθούν και πάλι βροχές και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς και στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νότια δυτικοί, νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.