Κανένα σημάδι ζωής δεν έχουν δώσει οι δύο φίλοι που αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην Αιτωλοακαρνανία, ενώ έχουν ξεκινήσει και πάλι από το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού, του Αστακού και του Μεσολογγίου οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό τους. 

Στις σημερινές επιχειρήσεις συμμετέχει και ελικόπτερο της Αστυνομίας, αφού οι καιρικές συνθήκες επιτρέπουν τις έρευνες από αέρος.

Την ίδια στιγμή, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ και εθελοντές διασώστες αναμένεται να πραγματοποιήσουν εκ νέου έρευνες στον ποταμό Αχελώο, ενώ αστυνομικοί και πυροσβέστες θα ερευνήσουν παραποτάμιες περιοχές, το οδικό δίκτυο της περιοχής, αλλά και αγροτικές εκτάσεις, μήπως και εντοπίσουν κάποιο ίχνος των δύο ανδρών.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Οι δύο φίλοι είχαν βγει να διασκεδάσουν λίγη ώρα μετά την έλευση του νέου χρόνου και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη τους. 

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και αστυνομικοί από το Μεσολόγγι πραγματοποιούν εντατικές έρευνες στην περιοχή τα τελευταία 24ωρα, χωρίς όμως να έχουν βρει κάποιο ίχνος των δύο ανδρών. 

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι ο 40χρονος και ο 35χρονος επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας «Toyota Corolla», με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 7885. 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πώς μπορεί να εξαφανίστηκαν από προσώπου γης δύο άνθρωποι και ένα αυτοκίνητο χωρίς κανείς να δει κάτι. Οι αστυνομικοί σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εξετάζουν δύο σενάρια. Είτε του τροχαίου είτε οι δύο νέοι να βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.