Έξι μέτρα βάθος και νερό που έφθανε σε ύψος τουλάχιστον τα δύο μέτρα είχε το αρδευτικό κανάλι, μέσα στο οποίο βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι αναποδογυρισμένο το αυτοκίνητο όπου ήταν εγκλωβισμένοι οι σοροί του Βασίλη Γρατσάνη και του Γιάννη Κορδώση, οι οποίοι αγνοούνταν από τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο βρέθηκε στο αρδευτικό κανάλι που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού - Αστακού, στο ύψος της Κατοχής, αφού προηγουμένως είχε εκτραπεί της πορείας του και ανατραπεί.

Επίσης, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι η εξαφάνιση των δύο ανδρών είχε δηλωθεί από συγγενικά τους πρόσωπα στις 6 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, οι δύο άνδρες είχαν αναχωρήσει από τα σπίτια τους αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Όσον αφορά την εξακρίβωση των συνθηκών θανάτου των δύο ανδρών, γίνεται προανάκριση από το αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού, το τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου και την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Οι δύο φίλοι είχαν βγει να διασκεδάσουν λίγη ώρα μετά την έλευση του νέου χρόνου και από τότε χάθηκαν τα ίχνη τους. 

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και αστυνομικοί από το Μεσολόγγι πραγματοποίησαν εντατικές έρευνες στην περιοχή τα τελευταία 24ωρα, ενώ σήμερα στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο.