current views are: 8

4 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση16:47

Πνιγμός η αιτία θανάτου των δύο φίλων στο Μεσολόγγι

Πνιγμό πριν από τρεις ημέρες έδειξε η νεκροψία στη σορό ενός εκ των δύο ανδρών, που βρέθηκαν νεκροί μέσα σε αρδευτικό κανάλι στο Μεσολόγγι.

Δημοσίευση 16:47’

Πνιγμό πριν από τρεις ημέρες έδειξε η νεκροψία στη σορό ενός εκ των δύο ανδρών, που βρέθηκαν νεκροί μέσα σε αρδευτικό κανάλι στο Μεσολόγγι.

Πνιγμό πριν από τρεις ημέρες έδειξε η νεκροψία στη σορό ενός από τους δύο άνδρες, που βρέθηκαν νεκροί σήμερα μέσα σε αρδευτικό κανάλι στο Μεσολόγγι.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο φίλοι, ο Βασίλης Γρατσάνης και ο Γιάννης Κορδώσης, οι οποίοι αγνοούνταν από τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, βρέθηκε σήμερα αναποδογυρισμένο μέσα σε αρδευτικό κανάλι, στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού – Αστακού, στο ύψος της Κατοχής.

Σύμφωνα με τα αποτέλεσματα της νεκροψίας στον Βασίλη Γρατσάνη, που ήταν και ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό ενώ στα γόνατα και στις κνήμες βρέθηκαν μικροεκχυμώσεις, οι οποίες υποδηλώνουν ότι ήταν στη θέση του συνοδηγού. Το ίδιο εξάλλου επιβεβαιώνει και η Πυροσβεστική, σύμφωνα με την οποία η σορός του άτυχου 35χρονου βρέθηκε στη δεξιά πλευρά του οχήματος και σε περίπου 60 εκατοστά νερό.

Η ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του Γιάννη Κορδόση ακολούθησε αμέσως μετά, ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις θα αργήσουν.

Συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα ο Γιάννης Κορδώσης βρισκόταν στο τιμόνι, και οι αρχές εξετάζουν το αν είχε άδεια οδήγησης.

Όπως ανέφερε η αστυνομία το όχημα κατέληξε στο κανάλι,  με  βάθος έξι μέτρα και το νερό  να φτάνει σε ύψος τουλάχιστον τα δύο μέτρααφού προηγουμένως είχε εκτραπεί της πορείας του και ανατραπεί.

Επίσης, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι η εξαφάνιση των δύο ανδρών είχε δηλωθεί από συγγενικά τους πρόσωπα στις 6 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού και οι δύο άνδρες είχαν αναχωρήσει από τα σπίτια τους αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Όσον αφορά την εξακρίβωση των συνθηκών θανάτου των δύο ανδρών, γίνεται προανάκριση από το αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού, το τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου και την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Οι δύο φίλοι είχαν βγει να διασκεδάσουν λίγη ώρα μετά την έλευση του νέου χρόνου και από τότε χάθηκαν τα ίχνη τους. 

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και αστυνομικοί από το Μεσολόγγι πραγματοποίησαν εντατικές έρευνες στην περιοχή τα τελευταία 24ωρα, ενώ σήμερα στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο.


σχετικα αρθρα