Δοκιμάστε το νέο μήκος σε φορέματα και φούστες χωρίς να λογαριάζετε το ύψος. Η αλήθεια είναι ότι λόγω συνήθειας και πρακτικότητας είναι φυσικό να είμαστε λίγο διστακτικές μπροστά στα καινούργια maxi μήκη σε φούστες και φορέματα που κατακλύζουν σαν κυρίαρχο trend πασαρέλες και μαγαζιά τα τελευταία τρία χρόνια, πόσο μάλλον αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι η μέση Ελληνίδα δεν ξεπερνάει το 1,65μ σε ύψος.

Οι νέες σχεδιαστικές προτάσεις όμως έρχονται να ανατρέψουν όλα τα παραπάνω με μια πληθώρα επιλογών για όλα τα "μήκη και πλάτη" σωματότυπων κάνοντας τα νέα μακριά πιο sexy από κάθε μίνι που δείχνει περισσότερα και πιο chic από τα midi που φοριούνται σε συγκεκριμένα occasions.

Φορέματα σε στενή γραμμή για τις καλλίγραμμες, σε αμπίρ γραμμή με grecian πτυχώσεις για τις υπόλοιπες αλλά και σε ψηλόμεσες φούστες με διάφορα μήκη για τις πιο μινιόν, το maxi που για καιρό μας παρέπεμπε αποκλειστικά σε βραδινές τύπου red carpet εμφανίσεις, τώρα συνδυάζεται και με πιο casual ρούχα (το αγαπημένο μας τζιν τζάκετ) και flat παπούτσια και πέδιλα για υπέροχα all day looks.Πηγή: queen.gr