Να βάλει τέρμα στη ζωή της, μαζί με το μόλις τριών μηνών παιδί της στην αγκαλιά, επιχείρησε σήμερα το μεσημέρι μια 32χρονη γυναίκα από την Αλβανία, στο Καβούρι Κατακόλου. 

Όπως μεταδίδει το ilialive.gr το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στη θαλάσσια περιοχή του αντλιοστασίου όπου έφτασε η γυναίκα με το αυτοκίνητο της κουνιάδας της. 

Το άφησε στην άκρη του δρόμου δίπλα στο γεφύρι και μπήκε στη μανιασμένη θάλασσα. Μια άλλη γυναίκα που περνούσε από το σημείο, την είδε μέσα στη θάλασσα και υποψιάστηκε πως κάτι δεν πάει καλά. Έτρεξε προς το μέρος της και προσπάθησε να την αποτρέψει, μιας και η 32χρονη φώναζε «δεν θέλω τη ζωή μου». 

Κλήθηκε άμεσα το Λιμενικό Σώμα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι λιμενικοί μαζί με άλλους περίοικους που συγκεντρώθηκαν στο σημείο κατάφεραν να βγάλουν από τη θάλασσα τη γυναίκα και το παιδί, που ήδη αντιμετώπιζαν συμπτώματα υποθερμίας. 

Άμεσα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου η μητέρα εισήλθε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και το παιδάκι στην Παιδιατρική Κλινική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο δεν αντιμετωπίζουν κίνδυνο για την υγεία τους.