Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του 42χρονου Αλβανού που σκότωσε μπροστά στα μάτια του 6χρονου παιδιού του τη μητέρα του, ηλίκίας 41 ετών και απήγαγε το μικρότερο παιδί τους, ηλικίας 4 ετών. 

Στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης ο 34χρονος Αλβανός με τον οποίον η 41χρονη βρισκόταν σε διάσταση τους τελευταίους 6 μήνες την επισκέφθηκε στο σπίτι της στην Ορμυλία Χαλκιδικής. Λίγη ώρα αργότερα και μετά απο διαπληκτισμό που είχαν, ο Αλβανός την μαχαίρωσε 7 φορές σε στήθος θώρακα και κρανίο, μπροστά στα μάτια του 6χρονου παιδιού τους. 

Οι κραυγές του παιδιού κινητοποίησαν την μητέρα της άτυχης γυναίκας που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού μαζί με το δεύτερο παιδί. Όταν μπήκε στο χώρο αντίκρυσε το αιμόφυρτο πτώμα της κόρης της και είδε τον 32χρονο Αλβανό να κατεβαίνει τρέχοντας τις σκάλες αρπάζοντας το 4χρονο παιδί. 

Οι γείτονες ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές και στο σημείο κατευθασαν αστυνομικοί. Απο το βράδυ βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και του 4χρονου παιδιού ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται και οι συνοριοφύλακες για ενδεχόμενη απόπειρά του να διαφύγει απο τη χώρα. Ο δράστης εκτιμάται ότι διέφυγε με ταξί προς άγνωστη κατεύθυνση.