Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον δημοσιογράφο Γιώργο Γερόπουλο, που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη σε ηλικία 54 ετών

Στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στην Αγία Παρασκευή έδωσε το παρών πλήθος κόσμου.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, καθώς και πλήθος δημοσιογράφων.

Ο Γιώργος Γερόπουλος γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα και, αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές, σπούδασε στο Φυσικό τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από τις αρχές του 1999 έως και τον Φεβρουάριο του 2000, εργάστηκε στις εφημερίδες «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» και «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ» ως πολιτικός συντάκτης με ειδίκευση στο κυβερνητικό ρεπορτάζ, από το 1994 έως το 1997 συνεργάστηκε με το πολιτικό έντυπο «ΑΝΤΙ» και από το 1997 έως τις αρχές του 1999 με το ναυτιλιακό έντυπο «ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ», ως πολιτικός συντάκτης.

Μακρόχρονη υπήρξε η συνεργασία του με τον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΘΗΝΑ 9,84», στον οποίο εργάστηκε στη σύνταξη των ειδήσεων από το 1993 έως και το 1995, ως πολιτικός συντάκτης με ειδίκευση στο ρεπορτάζ των κομμάτων της Αριστεράς από το 1995 έως και το 1997, ενώ, στη συνέχεια, κάλυπτε το κυβερνητικό ρεπορτάζ και ως το 2007 και την αξιωματική αντιπολίτευση. Παράλληλα συνεργαζόταν και με την εφημερίδα «ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ».

Από το 2010 ήταν συντάκτης στο portal του “ΑΘΗΝΑ 9,84” και συμμετείχε στην Επιτροπή Ανάπτυξης Διαδικτυακών Μέσων του Σταθμού.