«Αυτοί έκαναν γιορτές και εγώ έχασα το παιδί μου. Δυο μέτρα παλικάρι μού φάγανε και τώρα γελάνε και προκαλούν μια μάνα. Να ψοφήσουν όλοι τους…» φώναξε φανερά συγκινημένη η μητέρα του Παύλου Φύσσα στο δικαστήριο, βλέποντας κάποιους από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του γιου της να γελάνε έξω από τη δικαστική αίθουσα.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση μετά τις γιορτές για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται η εξέταση του αστυνομικού της ΔΙΑΣ Δημήτρη Μπάγιου, ο οποίος στην έναρξη της κατάθεσης του προκάλεσε πολλές φορές σκωπτικά σχόλια της προέδρου της έδρας Μαρίας Λεπενιώτη καθώς υπεραμύνθηκε της στάσης των αστυνομικών τη νύχτα που έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας.

Με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας, οι συνήγοροι έθεσαν το θέμα της αποχής των δικηγόρων για να λάβουν απάντηση από την πρόεδρο πως θα πρέπει να εξασφαλίσουν ειδικές άδειες. Το θέμα, όπως ειπώθηκε, θα συζητηθεί αργότερα σήμερα.
   
Παράλληλα, το δικαστήριο προχώρησε σε διορισμό νέου δικηγόρου στον κατηγορούμενο Γιώργο Ρουπακιά καθώς για ακόμη μία φορά ο συνήγορός του, Γιώργος Ρουμπέκας, προσήλθε με καθυστέρηση μεγαλύτερη της μισής ώρας.

Μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί 15 από τους περίπου 150 μάρτυρες κατηγορίας.