Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο 34χρονος Αλβανός, ο οποίος σκότωσε την εν διαστάσει συζυγό του στην Ορμυλία Χαλκιδικής και   εξαφανίστηκε μαζί με τον 4χρονο γιο του. Ωστόσο, ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον στυγερό εγκληματία, καθώς χθες οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να εντοπίσουν το μηχανάκι του James Lesi, κρυμμένο μέσα σε θάμνους, ένα χιλιόμετρο μακριά από την παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής, ανάμεσα σε Ψακούδια και Ορμύλια.

Μαζί με το μηχανάκι που είχε κρύψει κάτω από κλαδιά και φύλλα, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μπουφάν με αίματα που εκτιμούν ότι ανήκε στο δράστη του φονικού, καθώς και άδειες συσκευασίες φαγητού

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο Αλβανός δεν έχει καταφέρει να διαφύγει στη χώρα του και ότι βρίσκει καταφύγια σε μικρή ακτίνα, γύρω από την περιοχή όπου έκανε τη δολοφονία της συζύγου του. Ωστόσο, εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο να επιχείρησε να διαφύγει με κάποιο φουσκωτό.

Υπενθυμίζεται, ότι στο πλαίσιο αστυνομικής προανάκρισης, που διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου για την ανθρωποκτονία αυτή και την αρπαγή του παιδιού, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 34χρονου Αλβανού James Lesi του Frrok και της Pashe , υπηκόου Αλβανίας, γεννηθέντος 22-02-1982, κάτοικος Ορμύλιας Χαλκιδικής.

Οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.