Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το πτώμα ενός 65χρονου άνδρα που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη, σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, όταν ο δικαστικός επιμελητής πήγε να επιδώσει κατασχετήριο για οφειλές ενοικίων.

Στο διαμέρισμα στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα μπήκε ο δικαστικός επιμελητής καθώς βρήκε την πόρτα ανοιχτή, όταν πήγε να παραδώσει ένα ένταλμα κατάσχεσης στην οικιακή βοηθό, που είχε δηλώσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα ως τόπο κατοικίας της. 

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και έφτασε στο σημείο σε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα βρέθηκε σε εμβρυακή στάση, δεμένο χειροπόδαρα και με μονωτική ταινία στο στόμα. Σημειώνεται, ότι ο αδερφός του 65χρονου είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στην αστυνομία πριν από περίπου ένα χρόνο.

 Οι αρχές αναζητούν μια 45χρονη Βουλγάρα που μαζί με ένα ανήλικο παιδί είχε θεαθεί να επισκέπτεται το σπίτι του θύματος, η οποία πρίν απο έναν χρόνο εξαφανίστηκε μαζί με το παιδί, όπως εξαφανίστηκε και ο ένοικος του σπιτιού που είχε αφήσει απλήρωτα ενοίκια. Ήδη η ιντερπόλ αναζητά τα άτομα αυτά στην Βουλγαρία, δίχως αποτέλεσμα μέχρις στιγμής.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιατροδικαστική έρευνα, το πτώμα βρισκόταν στον ψυγειοκαταψύκτη για περισσότερο από έναν χρόνο.