Ώρες αγωνίας ζει μία οικογένεια στον Βελβεντό Κοζάνης, έπειτα από την εξαφάνιση μίας 37χρονης γυναίκας, μητέρας τριών ανήλικων παιδιών.

Η 37χρονη Ανθή Λινάρδου αγνοείται από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, οπότε και σύμφωνα με τον σύζυγό της βγήκε βόλτα, και η αστυνομία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ως προς την τύχη της. 

Η γυναίκα έχει ύψος 1,70 και κοντά μαλλιά και εθεάθη για τελευταία φορά σύμφωνα με μάρτυρες την Κυριακή το πρωί να αγοράζει φρούτα.

Μιλώντας ο σύζυγός της στο kozanilife.gr είπε ότι τελευταία φορά την είδε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν του είπε ότι θα βγει βόλτα και υπογράμμισε ότι η σύζυγός του δεν έχει ξαναφύγει από το σπίτι και αυτό είναι που τον ανησυχεί περισσότερο.

«Η σύζυγός μου από το απόγευμα του Σαββάτου έδειχνε ότι κάτι την απασχολούσε, ήταν καταβεβλημένη και η αιτιολογία ήταν ότι είχαν μαλώσει τα παιδιά. Γύρω στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου μου είπε ότι θα βγει και γύρω στις 10 παρά βγήκε για ποτό όπως μου είπε. Εγώ είχα αποκοιμηθεί, δεν την είδα να βγαίνει. Κατά τις 23:00 το βράδυ, ξύπνησα και είδα ότι δεν επέστρεψε, αλλά δεν ανησύχησα, γιατί είχε περάσει μόνο μία ώρα.

Το πρωί διαπίστωσα ότι δεν είχε επιστρέψει, άρχισα να ανησυχώ και κάλεσα την Αστυνομία. Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε και ρούχα.

Είχε κάταγμα στο πόδι, είχε βγάλει την Παρασκευή τον γύψο και ήταν με τον νάρθηκα. Βέβαια, έβγαλε και τον νάρθηκα, παρόλο που ο γιατρός της είπε να μην τον βγάλει μέχρι την Τετάρτη (αύριο δηλαδή) και περπατούσε με πατερίτσες».