Αναστατωμένο είναι το Βελβεντό Κοζάνης από την εξαφάνιση μιας 37χρονης μητέρας τριών παιδιών, η οποία εξαφανίστηκε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου.

Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της το Σάββατο το βράδυ, αλλά δεν επέστρεψε, ενώ ο σύζυγός της ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία. 

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι την τελευταία φορά που είδαν τη νεαρή γυναίκα ήταν το πρωί της Κυριακής να κρατά μία σακούλα με φρούτα που είχε αγοράσει από πλανόδιο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσωπικά αντικείμενα -όπως το κινητό της- βρίσκονται στο σπίτι, χωρίς να έχει πάρει κάτι από αυτά μαζί της.

Η εξαφάνιση της 37χρονης γυναίκας (Α.Λ. γεννηθείσα το 1979) στο Βελβεντό Κοζάνης, μητέρας τριών παιδιών, με καταγωγή από τον Πειραιά, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Βελβεντού, αλλά και της ευρύτερη περιοχής της Κοζάνης.

Άπαντες κινητοποιήθηκαν για την ανεύρεσή της κοπέλας από την πρώτη στιγμή, στο άκουσμα της είδησης.

Από το πρωί της Δευτέρας, αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παραρτήματος Κοζάνης, αλλά και σύσσωμοι οι κάτοικοι του Βελβεντού, χτένισαν κυριολεκτικά το χωριό περιμετρικά, αλλά και εντός του χωριού, προκειμένου να εντοπίσουν την 37χρονη.

Η Ασφάλεια Κοζάνης, όπως αναφέρει το Kozanlife, προκειμένου, να εντοπίσει την γυναίκα, ζήτησε από καταστηματάρχες του Βελβεντού να ανοίξουν τις κάμερες ασφαλείας και να δουν το καταγεγραμμένο υλικό, αλλά όπως φαίνεται, ούτε και αυτό στάθηκε ικανό να δώσει κάποιο νέο στοιχείο.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Ασφάλεια Κοζάνης, την ομάδα διασωστών. Στο μεταξύ αναμένεται στο Βελβεντό και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.