current views are: 10

13 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση15:08

Σοκ στην Κοζάνη: Τη στραγγάλισε ο άνδρας της και την έθαψε στο χωράφι (Βίντεο – φωτό)

Ο σύζυγος της 37χρονης στο Βελβεντό Κοζάνης ομόλογησε ότι ο ίδιος τη στραγγάλισε έπειτα από καβγά.

Δημοσίευση 15:08’

Ο σύζυγος της 37χρονης στο Βελβεντό Κοζάνης ομόλογησε ότι ο ίδιος τη στραγγάλισε έπειτα από καβγά.

Τραγικός επίλογος γράφτηκε στην εξαφάνιση της 37χρονης Ανθής Λινάρδου από το Βελβεντό Κοζάνης. Η άτυχη μητέρα 3 παιδιών βρέθηκε στραγγαλισμένη και θαμμένη σε χωράφι της οικογένειας του συζύγου της, ο οποίος -στην ανάκριση των αστυνομικών- ομολόγησε ότι σκότωσε τη γυναίκα του πάνω σε έναν καβγά που είχα στον σπίτι. Ο 40χρονος συζυγοκτόνος στη συνέχεια πήρε το πτώμα της μητέρα ςτων παιδιών του, το έβαλε στο αυτοκίνητο και το μετέφερε σε χωράφι ιδιοκτησίας του, όπου το έθαψε και στη συνέχεια... πέρασε με φρέζα το σημείο για να μην κινήσει υποψίες. 

Από το Σάββατο, οπότε και αγνοούνταν, ο 40χρονος έλεγε ότι ήταν πιεσμένη και ότι «μπορεί να έχει πάρει τις αποφάσεις της», ενώ ο πεθερός της άτυχης  37χρονηςδιακινούσε την πληροφορία ότι μάλλον η νύφη του «έχει φύγει με άλλον άντρα». Οι Αρχές εξετάζουν τώρα και τη σχέση που μπορεί να είχε ο πατέρας του δράστη με την απόκρυψη της δολοφονίας, καθώς εκτιμούν ότι μπορεί και να γνώριζε το έγκλημα που έκανε ο γιος του. 

Ο καθ’ομολογίαν δράστης μετέβη ήταν μπροστά στο σημείο όπου βρισκόταν θαμμένη η γυναίκα του και ήταν παρών την ώρα που αποκαλυπτόταν  το μακάβριο εύρημα.  

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 40χρονος, ο οποίος και συνελήφθη,  ομολόγησε ότι τη στραγγάλισε έπειτα από έντονο διαπληκτισμό που είχαν.«Δεν το ήθελα», φέρεται να είπε σε αστυνομικό που τον ρώτησε γιατί την σκότωσε και αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα είχαν τσακωμούς και φοβόταν ότι θα τον αφήσει

Αυτή ακριβώς η αγροτική εργασία, το ότι δηλαδή το χωράφι ήταν φρεσκοοργωμένο ήταν που κίνησε και τις υποψίες των αστυνομικών, σύμφωνα με το Kozanilife.gr.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας, μητέρας τριών ανήλικων παιδιών, με καταγωγή από τον Πειραιά, βρήκαν έπειτα από τεράστια κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και των Αρχών μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κοζάνης, κατόπιν υπόδειξης του σημείου από την Ασφάλεια Κοζάνης.  

Τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί από το βράδυ του Σαββάτου με τον 40χρονο σύζυγό της να καταθέτει στους αστυνομικούς πως την είχε «διακρίνει να συμπεριφέρεται περίεργα» ενώ εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του πατέρα του που υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ πως «θα είχε φύγει με κανέναν». 

«Πιστεύω ότι δεν της έχει συμβεί κάτι. Έχω την εντύπωση ότι έφυγε με κάποιον. Ήταν συνεννοημένο το πράγμα. Έφυγε με σπασμένο το πόδι. Δε μπορούσε να φύγει μόνη της. Δεν πήρε τίποτα μαζί της ούτε άφησε κάποιο σημείωμα. Δεν της άρεσε η ζωή εδώ και πιστεύω ότι έφυγε», είχε δηλώσει ο πεθερός της.

Από την πλευρά του ο σύζυγος μιλώντας  χθες στο kozanilife.gr είχε πει : «Η σύζυγός μου από το απόγευμα του Σαββάτου έδειχνε ότι κάτι την απασχολούσε, ήταν καταβεβλημένη και η αιτιολογία ήταν ότι είχαν μαλώσει τα παιδιά. Γύρω στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου μου είπε ότι θα βγει και γύρω στις 10 παρά βγήκε για ποτό όπως μου είπε. Εγώ είχα αποκοιμηθεί, δεν την είδα να βγαίνει. Κατά τις 23:00 το βράδυ, ξύπνησα και είδα ότι δεν επέστρεψε, αλλά δεν ανησύχησα, γιατί είχε περάσει μόνο μία ώρα.

Το πρωί διαπίστωσα ότι δεν είχε επιστρέψει, άρχισα να ανησυχώ και κάλεσα την Αστυνομία. Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε και ρούχα».

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν βέβαια ότι την τελευταία φορά που είδαν τη νεαρή γυναίκα ήταν το πρωί της Κυριακής να κρατά μία σακούλα με φρούτα που είχε αγοράσει από πλανόδιο.


σχετικα αρθρα