Μέγας χορηγός του ATTICA BANK 3ου Run & Fun Grand Prix είναι η Attica Bank. Το ATTICA BANK 3ο Run & Fun Grand Prix είναι σειρά αγώνων τρεξίματος με βαθμολογία και κατάταξη και διεξάγεται σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο «ΕΥΕΞΙΑ» και με πέντε δήμους της Αθήνας.

Οι αγώνες αυτοί έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στηρίζουν τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS, το ΑΛΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (Πανελλήνιος σύλλογος γυναικών με καρκίνο του μαστού) και το ΜΠΟΡΟΥΜΕ  (καμία μερίδα φαγητού χαμένη), διαθέτοντας μέρος των εσόδων στους παραπάνω οργανισμούς.

Η Attica Bank καλεί όλον τον κόσμο να συνεισφέρει, λαμβάνοντας μέρος στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν τις παρακάτω ημερομηνίες:

Α' ΑΓΩΝΑΣ: 24 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ 2016, ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Β' ΑΓΩΝΑΣ: 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΔΗΜΟΣ ΠΕΥΚΗΣ / ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

Γ' ΑΓΩΝΑΣ: 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016, ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Δ' ΑΓΩΝΑΣ: 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016, ΔΗΜΟΣ  ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Ε' ΑΓΩΝΑΣ: 22 ΜΑΙΟΥ 2016, ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να συμμετάσχουν στα 5 ή στα 10 χλμ, είτε ατομικά (με συνολική βαθμολογία το σύνολο των 3 καλύτερων αγώνων σας) είτε ομαδικά με 5 άτομα (με συνολική βαθμολογία και κατάταξη των 3 καλύτερων αγώνων σας).

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες τις εγγραφές  και τα έπαθλα που διατίθενται, υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://www.feelgoodsports.gr/